"The proof is in the pudding!"

Mensen doen zaken met mensen - daarom vind ik het ook belangrijk om, naast het opleveren van een kwalitatieve video, een goede indruk achter te laten als persoon om mee samen te werken.

Zo heb ik vaak te maken met mensen die voor het eerst (of nauwelijks) voor de camera staan. Op zulke momenten zorg ik ervoor dat zij ontspannen voor de camera kunnen spreken en vooral met een goed gevoel naar huis toe gaan.Hieronder vind u enkele referenties van mijn klanten.


Keurig werk


"Het was prima samenwerken met Jerry, hij heeft een uitstekende impressie gemaakt van ons evenement/borrel waar we later met plezier op kunnen terugkijken. Ook heeft hij een korte versie/samenvatting gemonteerd met goede muziek eronder, die we onder de gasten konden verspreiden. Alles in goed overleg en met goede afspraken die hij keurig nakomt!"

Marco van Zanten - Originals Marketing & Communicatie
Top cameraman!


"Top cameraman en top video's! Jerry heeft voor mijn bedrijf VRF1 een aantal video's gemaakt waar we zeer tevreden over zijn. Er wordt goed meegedacht over de content en Jerry weet zijn tijd perfect in te delen. Zo hebben we het maximale uit de opdracht kunnen halen. Verwachtingen zijn overtroffen!"

Mike Lamboo - Oprichter VRF1Prachtige film!


"Jerry heeft voor WZH Nieuw Berkendael een prachtig filmpje gemaakt. We wilden een frisse video die positiviteit uitstraalde en dat is zeker gelukt. Ook al duurde de film vrij lang (8min), dankzij de diversiteit in de shots bleef het boeiend om naar te kijken. Bedankt Jerry! We zullen je vaker opdrachten voorleggen."

Erin de Vreede, Adviseur Marketing bij WZH
Een vakman


"Wat ik fijn vind aan Jerry is dat hij heel erg goed focust op wat echt belangrijk is, namelijk de passie van de ondernemer in beeld brengen. Hij stelt de juiste vragen, verdiept zich in concepten en bespreekt heel duidelijk wat zijn visie is en of die ook strookt met de ondernemer. Het is niet even "gewoon filmen" en dan editen en alsjeblieft. Jerry doet erg veel moeite om het best mogelijke werk te leveren voor zijn klanten en is een echte vakman met een zeer prettig karakter!"

Jeroen de Wal, Eigenaar Store du Nord
Amazing Job!


"Jerry did an amazing job for me and my band Luminize. It was very pleasant to collaborate with him! While making our aftermovie he was using some new features and gadgets that we've never seen before. The video was made even before the deadline which says a lot about his dedication and passion about his work. The outcome was amazing! I highly recommend Jerry if you want to have a professional video of any kind!!"

Matilda Orosi, Gitariste bij LuminizeBijzonder talent


"Voor de Midterm Logistics Innovation Conference waren we vanuit NWO op zoek naar een geschikte cameraman. Jerry zijn talent maakte hem tot een waardevol lid van het organisatieteam. Hij nam uitgebreid de tijd voor ons om vooraf de verschillende elementen van het congres goed af te stemmen.

Dank Jeremy voor je bijdrage, je flexibiliteit, je professionaliteit en je hulp gedurende het gehele traject."

Simon v/d Velden, Marketing & Communicatie @ TKI DinalogRelaxte ervaring!


"Jerry heeft in no-time een promo filmpje van ons merk ArteGia van onze Flagship Pop Up Booth gemaakt op de Tong Tong Fair. Het was echt heel relaxt om met Jerry te werken en de edit was al binnen een aantal uren geleverd in top kwaliteit! Zeker een aanrader om mee te werken!"

Kim Tarifa, Co-Founder ArteGiaA Creative Partner


"I've had the pleasure of being the subject in two of Jerry's short films. He possesses all the skills of a master filmmaker: passion, focus, patience and the ability to make people feel totally at ease in front of the camera. His lightheartedness and compassion—combined with unrelenting enthusiasm and professionalism —make Jerry the quintessential creative partner for any visual project."

Richard Morris, The Night Barber


Interesse?

Neemt u dan gerust contact met mij op via info@flatcapgoatee.com of bel via 06 28 12 44 09